Portrætfotograf København
Stilrene og enkle portrætter

Søger du en portrætfotograf i København K? Vi har speciale i portrætfotografering med fokus på det enkle og stilrene portræt.

I vores fotostudie i Klerkegade laver vi alsidige portrætfotografier ud fra dine ønsker. Et portræt er efter vores mening ikke blot et billede af et ansigt. Et portræt skal fremvise dine bedste kvaliteter, både hvad angår udseende og personlighed, og vi laver portrætfotos, der viser dig fra din bedste side, portrætfotos der viser omverdenen, hvem du er. Vores portrætfotograf Thomas fokuserer på de unikke detaljer og det personlige udtryk i sine billeder, og vi tilbyder at tage portrætbilleder af dig eller din familie, som fremviser jeres individuelle udtryk og personlighed. Vi laver portrætter af en flot kvalitet og i høj opløsning, som du kan bruge både til CV og privat brug, digitalt eller til at hænge på væggen derhjemme.

portrætfotograf københavn

Professionelle portrætter af din familie, dine børn og dig selv

Har du brug for en professionel portrætfotograf i København, der kan tage billeder til dit arbejde, eller vil du forevige dig selv, dine børn og familie, så kontakt os. Har du brug for inspiration til, hvilken stil du ønsker i dine portrætbilleder, kan du se eksempler på vores arbejde her på hjemmesiden, eller komme forbi vores studie til en uforpligtende snak med os.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Frandsen Fotografi ApS har 4,4 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.

Få hurtigt et uforpligtende tilbud på portrætfotografering

Vi har tilbudt portrætfotografering i København siden 1998, og du finder vores fotostudie i hjertet af København, tæt på Kongens Have og knap 10 minutters gang fra Østerport og Nørreport Station. Har du spørgsmål til vores priser og produkter eller ønsker du at bestille tid til fotografering, kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigt tilbage. Vi ser frem til at tage billeder, der fremhæver netop dit unikke udtryk.

Bestil en tid med det samme, og direkte her på siden.

Klik for booking

FRANDSEN FOTOGRAFI APS

Klerkegade 19, 1. th
1308 København K

27 20 27 06
foto@frandsenfotografi.dk

×

Ring til os

Skriv til os

KONTAKT OS


Menu