Skolefoto København – Professionelle klassefotos af børn i alle aldre

Der er større forventninger til kvaliteten af børnenes skolefotos end nogensinde før, og det kræver en dygtig skolefotograf, hvis I som skole skal kunne leve op til kravene og tilbyde skolefotos af god kvalitet. Hos Frandsen Fotografi i København har vi specialiseret os i enkle og stilrene skolefotos, og vi har mangeårig erfaring med at fotografere børn i alle aldre. Det kræver sin fotograf at holde styr på en hel skoleklasse, tage et flot klassefoto og samtidig kunne få det enkelte barn til at slappe af og sidde stille længe nok til at tage et portrætbillede, der er noget ud over det sædvanlige.

Oplev en sjov skolefotografering og få unikke skolefotos

Vores fotograf i København er vant til at fotografere børn i skolealderen og ved derfor, hvad der skal til for at tage flotte billeder af børnene, som både kan glæde forældre og børn. Vores fotograf tager altid udgangspunkt i, hvordan børnene har det, og fokuserer ikke kun på at tage gode billeder, men samtidig på at skabe en rar oplevelse for både børnene og deres lærere. Den årlige skolefotografering skal føles som en sjov oplevelse, et lille afbræk fra dagligdagen, hvor slutresultatet – flotte skolefotos til årsbogen og til børnenes familie – stadig er det vigtigste fokus.

Frandsen Fotografi har eksisteret siden 1998, og har specialiseret sig i professionelle skolefotos i København og resten af det danske land. Vi har base i København K, og fra vores studie i Klerkegade tæt på Østerport Station tager vi imod fotobestillinger og yder vejledning omkring vores forskellige fotopakker og produkter.

Få nemt et uforpligtende tilbud

Er I en skole, der søger en skolefotograf til at tage skolefotos i København eller andetsteds på Sjælland, kan I altid kontakte os omkring tilbud, produkter og priser. Vi leverer skolefotos af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt. Du kan enten ringe eller udfylde vores kontaktformular her på vores hjemmeside, så vender vi tilbage med tilbud og vejledning. Vi ser frem til at hjælpe jer med en fotoløsning, der passer til netop jeres skole.

Bestil en tid med det samme, og direkte her på siden.

Klik for booking

FRANDSEN FOTOGRAFI APS

Klerkegade 19, 1. th
1308 København K

27 20 27 06
foto@frandsenfotografi.dk

×

Ring til os

Skriv til os

KONTAKT OS


Menu