Skolefotograf – Skolefotos i høj kvalitet

Har jeres skole brug for en dygtig skolefotograf i København? Frandsen Fotografi tilbyder skolefotos af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og vores skolefotograf tager billeder i både København og på hele resten af Sjælland – hvis opgaven kræver det.

Vi er specialister i børnefotografering

Børn elsker, når der sker noget uvant, og den årlige skolefotografering kan derfor være lidt af en udfordring for lærere og pædagoger. Børnene bliver urolige og nysgerrige, og er fotografen ikke vant til at håndtere børn, kan det blive svært at få børnene til at sidde stille og få taget gode billeder, som alle – både forældre og børn – vil være glade for. Vi har mere end 15 års erfaring med portrætfotografering, og med speciale i børnefotografering har vi god sans for at få børn til at slappe af og sidde stille længe nok til at få taget vellykkede billeder. Vores fotograf Thomas Frandsen har i mange år arbejdet som skolefotograf i København, og han har stor erfaring med at skabe gode rammer for børnene og få dem til at føle sig godt tilpas. Når det årlige skolefotografi skal tages, skal det helst være en rar dag for alle parter, både børn og lærere, og med Frandsen Fotografi er I sikret en god og professionel oplevelse.

skolefotograf

Få et gratis tilbud på jeres fotoløsning

Vores fotostudie ligger i midt i København, i Klerkegade 19, ca. 10 minutters gang fra Østerport Station og let at komme til både med bus eller bil. Står I og skal bruge en erfaren skolefotograf i København eller på resten af Sjælland, står vi altid til rådighed. Vi leverer fotoløsninger i høj kvalitet med sans for detaljerne, og vi tilbyder mange forskellige fotoløsninger. Uanset hvilken fotoløsning I efterspørger, kan vi levere den, og hos os er service og vejledning altid i top. I kan kontakte os ved at ringe eller ved at udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden, så vender vi tilbage snarest. Ønsker I besøg af en professionel skolefotograf til jeres skole i København, er I kommet til rette sted!

Bestil en tid med det samme, og direkte her på siden.

Klik for booking

FRANDSEN FOTOGRAFI APS

Klerkegade 19, 1. th
1308 København K

27 20 27 06
foto@frandsenfotografi.dk

×

Ring til os

Skriv til os

KONTAKT OS


Menu