Skoler

”Børn ændrer sig fra år til år, vi hjælper med at huske dem.”

Vi har nytænkt skoleportrættet, og bragt det op på et professionelt niveau. Alt for længe har skolefotoet levet på at være en tradition. I stedet skal det være lysten til at få et professionelt portræt, der motiverer en forælders køb.

For at skabe det produkt vi er så stolte af, stiller vi op med et hold på fem mand: to portrætfotografer, en klassebilledfotograf samt to assistenter. De er alle toptrænede til opgaven, og scenen er et professionelt opsat studie, hvor kun lamper fra Profoto er gode nok, og hvor vi selv har gulv, bænke og baggrunde med til klassebillederne. For at se vores skoleportrætter og klassebilleder, venligst klik på elevportrætter og klassebilleder.

Men en god skolefotografering er ikke kun fantastiske portrætter. Slet ikke! Det handler i lige så høj grad om at give eleverne og skolens administration en god oplevelse. Alle elever skal få en sjov oplevelse ud af fotograferingen, og de yngre elever skal føle sig trygge og bekvemme. I det hele taget er det utroligt vigtigt, at både elever og lærere mødes af glade og imødekommende fotografer. Kun på denne måde opnås det bedste billede.

Lige så vigtigt er det at skolens kontor får en professionel oplevelse. Det er vores klare mening, at skolens administration skal have så lidt med skolefotograferingen at gøre som muligt. Skolefoto er vores hjemmebane!

Vi står altid til rådighed, og gør altid vores allerbedste for at opfylde skolens ønsker. Ønsker du at vide mere om vores procedurer, arbejdsfilosofi, kundereferenceliste, eller andet, så hold dig ikke tilbage og kontakt os. Vi glæder os til at høre fra dig og fortælle hvad vi kan tilbyde!

Bestil en tid med det samme, og direkte her på siden.

Klik for booking

FRANDSEN FOTOGRAFI APS

Klerkegade 19, 1. th
1308 København K

27 20 27 06
foto@frandsenfotografi.dk

×

Ring til os

Skriv til os

KONTAKT OS


Menu